Perihal

Ini adalah HE dan pandangannya dari horizon kehidupannya. Dia mencari kebenaran dan mengaudit serta mentaakul melalui perspektifnya.

Advertisements

6 thoughts on “Perihal

  1. as’kum…HE….great job…i’ll support u…

    wish u all the best…and have a good health…

    HE: hahahah…tq tq

  2. salam…nice blog…
    saya ada 1 permintaan.memandangkan saya bukan seorang yang expert dlm dunia blog, harap dpt singgah ke blog kumpulan saya iaitu successvalley.blogspot.com.
    hrp sgt dpt beri komen… kerana kami budak baru belajar
    tq

  3. salam
    saya selalu mengikuti blog HE
    best, layan… gaya penceritaan yang simple tapi menarik…

    ada kelapangan jenguklah blog sy yang baru berusia 3 hari…

    gerektua.wordpress.com

  4. alloo.. en. kem (nota : ada bunyi orang putih tak ? kekekke..)

    bila u mau balik malaysia ?

    balik nanti bawak kereta subaru wrx ye ? kau jual lah kat aku murah – murah. bleh ?

    jual kat aku 5 ribu dah la ya. bleh ?? 😀

  5. Salam Hairie,

    Would like to invite you to participate in my survey on Blog Quality Evaluation.

    The objective of this survey is to determine the 5 most important criteria in evaluating blog quality base on user perception. The top 5 blog categories preferred by blog readers are Personal Diary, Socio-political Commentary, Humor/Entertainment, Lifestyle and Technology. We are going to evaluate these type of blog. The 5 most important criteria might be different for different type of blog.

    If you are interested to participate, please click on the following Url:

    http://www.surveygizmo.com/s/187637/blog-evaluation

    Thank you for your time.

    Regards,
    Zuhaira

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s