>Kelas Bahasa Inggeris Adia

>adiamebae

Setiap hari isnin Adia akan ke kelas Bahasa Inggeris berhampiran dengan rumah.

Hari isnin lepas cikgunya menunjukkan keratan buletin setempat tentang iklan yang menggunakan kelas Adia sebagai promosi.

Adia berada di sebelah kiri. Rakan baiknya, Hiroki di sebelah kanan sekali.

Di dalam gambar itu, Adia membuat kad berbentuk hati dan tertulis, “Thank you Mom”. Hari itu merupakan “Parents Day”. Anak-anak dan ibu bapa sama-sama belajar di dalam kelas.

Setiap bulan HE kena bayar ¥6,300. 

Demi anak, tidak mengapa, asalkan mereka bahagia dan dapat ilmu. Sambil itu dia boleh membuat kawan. Tidaklah mengadap mama dan papanya sahaja.

2 thoughts on “>Kelas Bahasa Inggeris Adia

  1. >Tringat Adia yang ari tu tringin nak panggil Mummy n Daddy(skrg ni dah kurang dah)… Dulu masa dok kat kg dulu Mama 6thn, baru kene antar tadika ckp b.inggeris… Ptg je…main sorang2…panjat2 pokok rambutan n berangan jadi Ultraman… ehehehe…(sbb tu kot 2 kali dpt dtg Jpn)Keciknyer Adia dlm gambar ni… Yelah… yg lain tu semua dah sekolah rendah dah… Adia the youngest in the class…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s