>Barang Perlu di Costco

>

Costco Stuff, originally uploaded by hairieusoff.

Semalam, selepas mengeluarkan elaun bagi bulan Februari dan Mac, HE ke Costco, sebuah pasaraya hiper ala Macro. Costco mempunyai banyak cawangan di sini. HE menjengah buat kali keempat ke Costco untuk membeli barang keperluan. Kali ini banrangan asas untuk bulan Februari dan Mac.

Lega rasanya sudah ada barang asas memasak dan barangan basuhan. Lepas ini hanya perlu membeli barang basah sahaja.

Begini HE setiap kali dapat elaun, Costco destinasinya.

4 thoughts on “>Barang Perlu di Costco

  1. >waaa lumayan hasil tangkapan hari ini hehehehsemlm jcom cable dtg check ckp aku punya rumah dah ready utk digital broadcastitu je yg nk dicheck ahahahajadi tuan rumah aku tidaklah sebaik mana nak install cable TV kat umah kecik ini hahahabudak cable tu komen dia ckp sorang2 duduk umah besar*besar ke umah aku?*

  2. >ororo san; gambar tu separuh tangapan, ada lagi kiri kanan gambar tak disnap..heheherupanya tuan rumah kau nak check aje…supaya kau boleh melanggan dgn duit kau sendiri ye? hehehaku rasa kalau duduk sensorang sure diorang duduk 1R aje kan..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s