>Arisa – BCG

>

BCG, originally uploaded by hairieusoff.

Hari ini, jadual HE sibuk sekali. Jam 12 hendak solat Jumaat, kemudiannya hendak pergi menunggu isteri yang membawa Arisa untuk BCG. Jam 5 sepatutnya ada temujanji dengan doktor gigi tetapi HE batalkan kerana ada perbincangan dengan pensyarah HE. Semuanya sudah selesai dengan aman. Alhamdulillah.

HE nak tunjukkan BCG Jepun. berlain sikit dengan BCG zaman HE dulu. Adia pun lain BCGnya. Macam dapat Hanko atau Cop Mohor.. Arisa dapat dua cop mohor nampak gayanya dan dalam cop mohor itu ada banyak jarum rupanya. Seperti basa, Arisa meraung seperti bayi lain juga. Selesai sudah hal BCG, selepas ini suntikan lain pula.

Terasa betapa masa itu berlalu dengan cepat dan kita terpaksa mengejarnya.

Advertisements

8 thoughts on “>Arisa – BCG

  1. >Menurut cerita tok wan/nenek arisa dan adia:Papa arisa n adia ni kecik2 dulu membesar dlm klinik. Selalu main2 dlm klink ibu dan anak..Bila ada baby nk kena inject je. Die pun sama2 sebuk. Sambil cekak pinggang sambil mulut bagi arahan suruh ambik jarum lah..ubat laa..itu la..ini laa..mcm2 arahan nye..lebey dr doktor plak..Ingatkn dh besar nnt jadi doktor..rupe2 nye takut darah pulak..huhuhu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s