>Selamat Menyambut Kehadiran Ramadhan

>

Unadon , originally uploaded by hairieusoff.

Salam Ramadhan buat semua dari Negera Terbit Mentari ini. Semoga perjalanan Ramadhan kalian menemui keredhaan Allah s.w.t.

Sengaja meletakkan gambar makanan @ menu di sebuah restoran di Lapangan Terbang Narita semasa menghantar mentua kembali ke Malaysia. Setelah lelah mengejar waktu untuk jadual penerbangan jam 11, pada pertengahan jalan di sekitar Urayasu (berhampiran Disneyland), kala melihat tiket, rupanya jadual penerbangan sebenar ialah jam 1.30 tengahari. Jadi setelah mentua masuk ke dalam ruangan menunggu, kami mencari makan di sebuah restoran.

Sake Meal, originally uploaded by hairieusoff.

Sempena hari pertama bulan puasa ini, ini mungkin bukan juadah yang diinginkan tseperti lauk-lauk di pasar Ramadhan tetapi boleh dicuba untuk kelainan.

Advertisements

5 thoughts on “>Selamat Menyambut Kehadiran Ramadhan

  1. >Selamat berpuasa HE. Puasa di mana sekalipun, sama saje. Cuma makanan yang berbeza ya? Dan duration berpuasa, mungkin? Summer yang lebih panjang..Semoga kita diberikan lebih kekuatan untuk beramal.

  2. >Selamat Berpuasa HE..Takpi.. tak syok.. HE kene puasa sorang2…Adia and Arisa ngan Mama dia sure tak puasa..Ahaks.. pasti dugaan kuat buat HE..Susah2.,.. Join aje the club.. hahahhaha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s