>Susuk

>Kalian pastinya sudah melihat promo-promo rancangan di TV3, HE sebenarnya terpegun melihat satu frame dalam promo tersebut yang menampilkan wajah Sofia Jane di dalam Filem SUSUK (HE tidak pasti filem atau telemovie), walau apa pun Filem ini merupakan sesuatu yang bakal dinanti-nantikan.

Untuk pengetahuan kalian, semasa zaman bujangannya HE, dia sangat meminati Sofea Jane yang memulakan keriarnya dengan Filem genre seksi Julie Dhalan iaitu, Harry Boy. Apabila filemnya menjengah menerusi Perempuan, Isteri dan … (jalang) , namanya boom seluruh negara.

HE bukan hendak cerita tentang Sofea Jane tetapi HE hendak cerita tentang Filem ini yang dikatakan filem yang ditunggu-tunggu. Kerana apa?

Satu sahaja kepastiannya… Filem ini menampilkan ramai pelakon yang lama tidak muncul atau kurang penampilan di layar perak, kembali menjengah dan menampilkan sesuatu untuk merungakai kerinduan peminat mereka.

Antara nama yang kembali ialah Sofea Jane (selepas Puteri Gunung Ledang), Aleza kassim, Ramona Rahman dan Susan Lankester yang merupakan penampilan istimewa filem ini. HE pasti tunggu kelibat filem ini.

Layari laman webnya di sini http://www.susukthemovie.com/teaser_eng.htm

Advertisements

One thought on “>Susuk

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s